El Jove Teatre Regina aposta per una programació estable per adolescents

 
00:00
Dilluns, 30 Octubre, 2017

 
És un fragment del musical Paràsits, de la companyia B de Bareka, que aquest diumenge obre la nova programació per a adolescents del Jove Teatre Regina. La sala fa gairebé trenta anys que es dedica a teatre familiar i ara aposta per aquesta franja d’edat més oblidada.

Mariona Campos, directora artística Jove Teatre Regina: “Creiem que és moment de parlar del teatre per adolescents que oficialment desapareix de manera màgica per tornar quan ja siguin grans, si és que tornen, a partir dels 26 o 30 anys. Nosaltres no tenim tan clar que realment tornin. La nostra aposta és per provar de fer una temporada estable i que tinguin temàtiques que els interessin.”

El primer espectacle d’aquesta programació, Paràsits, vol fer reflexionar sobre la joventut com a motor de canvi. Es basa en la història verídica dels Pirates d’Edelweiss, uns joves contraris al règim nazi.

Joan Mas, musical Paràsits: “Les seves armes eren la música. De la manera que poguessin, amb una guitarra, amb els instruments que poguessin aconseguir en aquella època lluitaven mitjançant cançons.”

Mireia Òrrit, musical Paràsits: “El públic que necessitem és el públic adolescent. Són adolescents que lluiten pels seus ideals i lluiten per la llibertat d’expressió. Crec que cal adreçar certes obres a un públic que necessita també que se li expliquin coses i sentir-se identificat.”

Tres espectacles més completaran aquesta nova programació per a joves. I es tancarà a l’abril amb concerts teatralitzats.

Informen: Neus Valls i Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.