El Club Esportiu Europa reclama que es rehabiliti l’estadi

 
00:00
Dilluns, 28 Gener, 2019

 
Aquest és l’estat de la zona de porteria de l’estadi Nou Sardenya, del Club Esportiu Europa: forats a la gespa que deixen al descobert l’asfalt i unions de panells que no encaixen i s’aixequen.

Víctor Martínez, president CE Europa: “La consellera d’esports del districte va dir que estava previst canviar la gespa d’aquí a tres anys. Aquí hi ha un miler d’esportistes setmanalment que fan esport diàriament i aquí aquesta gespa no està en condicions de jugar ni de permetre que els jugadors no es lesionin. És un tema molt urgent.”

Aquest estadi municipal es va construir fa vint-i-quatre anys. El club explica que des de llavors no s’hi han fet millores i el manteniment ha estat deficient. Per això, al mal estat de la gespa s’hi sumen altres desperfectes. Dels trenta-nou focus que hi ha al camp, només quinze estan en funcionament i algun àrbitre ja ha fet constar en acta que la llum és deficitària per jugar. També en cal una reforma estructural, que l’Ajuntament havia previst per a finals del 2018 i finalment no s’ha fet.

Víctor Martínez, president Club Esportiu Europa: “A l’última comissió de seguiment del mes de novembre, se’ns va comunicar que s’havia postposat el 2019 sense cap data concreta i estem a l’espera que ens diguin alguna cosa.”

La llista de problemes és llarga, segons la directiva. També estan pendents millorar la ventilació dels vestidors, canviar els megàfons que no se senten i apujar l’alçària dels murs per on es pot saltar al camp i suposen un problema de seguretat. La directiva del club apunta que la millor solució seria una rehabilitació integral de l’estadi Nou Sardenya.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.