El Centre de Gràcia estrena la imatge dels 150 anys

 
00:00
Dilluns, 12 Novembre, 2018

El Centre de Gràcia celebra 150 anys d’història estrenant una nova imatge. L’entitat històrica del carrer de Ros de Olano ha presentat el nou logotip commemoratiu dels actes del 150 aniversari. L’autor és Jordi Lladós, un gracienc que ja donat forma a la imatge de diferents col•lectius de la Vila com la Coordinadora de Colles de Cultura, l’Atzeries o l’Àliga de Gràcia. Amb el logotip del Centre ha mantingut els colors corporatius i ha jugat amb el logo del Centre inserint-lo en el número 150, el més és un sumar de totes les entitats.
Les activitats per l’aniversari començaran amb la celebració del Cap d’Any, de fet, els 150 anys es compleixen l’any vinent, el 2 de febrer de 2019, quan es farà el pregó d’inici de la celebració. Els actes s’allargaran tot l’any fins al 2020 i acabaran amb la presentació d’un llibre. La celebració dels 150 anys del Centre vol obrir l’entitat al barri i teixir amb la resta de co•lectius.

El Centre va fundar-se després que la Revolució del setembre de 1868, quan es va destronar a Isabel II i va començar una època d’obertura, de llibertat d’associació, de l’ensenyament i de la religió. Llavors un grup de graciencs van decidir crear el Centre Moral i Instructiu de Gràcia. L’entitat va néixer el 1869 amb la finalitat de fomentar les escoles catòliques de la Vila.

Jordi Lladós, dissenyador del logotip
“Va ser sumar forces el meu lema i és una cosa que trobo que és molt important i que és l’essència de les més importants d’aquí, Gràcia, el sumar forces entre entitats, amb aquestes entitats tan històriques.”

Carlos Pablos, president El Centre de Gràcia
“Volem sobretot que se’ns conegui més a la Vila, perquè molta gent coneix el Centre Moral i a vegades pensa que el Centre Moral és una entitat molt seriosa, si, som seriosos, però també som oberts i és el que volem demostrar amb la celebració al carrer del 150 aniversari.”

Josefina Altés, coordinadora actes 150 aniversari
“És per això, que una part de les activitats es faran al carrer aprofitant aquests dies que ja de normal es tanca Gran de Gràcia, el Centre sortirà a fer les seves activitats al carrer.”

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.