El CB Pedagògium tem perdre la gestió del pavelló Josep Comellas

 
00:00
Dimecres, 26 Abril, 2017

 
El Club Bàsquet Pedagògium lluita per no perdre la gestió del pavelló Josep Comellas. L’entitat històrica va néixer l’any 1953 i des d’aleshores han estat itinerants per diferents pistes, fins i tot jugant a places del barri. Però, l’any 2013, finalment, van tenir l’oportunitat de gestionar l’equipament del carrer de Neptú. Tenir una pista ha permès el creixement del club que ha passat d’una quarantena de jugadors a gairebé 300.

Roger Cucala, director tècnic CB Pedagògium: "El club ha crescut d'una forma molt ràpida i molts evident i clar, ara perdre la concessió del pavelló és un problema bastant important."

Ara, el contracte de gestió del pavelló s’ha acabat i està en concurs públic. El club gracienc tem perdre l’equipament, ja que les bases del concurs donen un 70% de valor al projecte econòmic i un 30% és el que puntua la promoció esportiva i social. Des del club consideren que és una proporció injusta per les entitats modestes de barri.

Roger Cucala, director tècnic CB Pedagògium: "Són unes bases del concurs de mercat liberal pur i dur, en què una entita poderosa, qui més diners té guanyarà qualsevol concurs d'aquest tipus."

Des del Pedagògium asseguren que no poden competir econòmicament amb altres candidatures i demanen a l’Ajuntament que es modifiquin les bases del concurs i es considerin els valors de pertànyer i treballar pel barri. Si perden el pavelló, hauran de llogar pistes per recol•locar els gairebé 300 jugadors.

Roger Cucala, director tècnic CB Pedagògium: "L'any que ve teníem planificat que surtissin dos quips més, perquè de forma natural, les edats evolucionen... sortien un equip femení i equip masculí masculí més. És a dir, no només necessitàvem el 100% que estem fent servir ara, sinó que necessitàvem organitzar els horaris per encara tenir més entrenaments, més nenes, més nens."

El dia 3 de maig hi ha prevista una reunió amb el districte de Gràcia.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.