El camp d'en Grassot tindrà un equipament per a joves

 
00:00
Dimarts, 12 Febrer, 2019

 

En aquest espai dels Jardins de Caterina Albert s’ubicarà un equipament per a joves. Es tracta d’un magatzem i uns vestidors de Parcs i Jardins que es convertiran en un espai de 148 metres quadrats per a activitats juvenils.

Àngels Tomàs, consellera districte de Gràcia: “Tindrà dues plantes i una mitja planta soterrada per fer assaig i també per magatzem, llavors tota una part, és possible que hi hagi algun hort urbà o també volem incorporar-hi verd.”

Per fer possible el nou espai per a joves cal fer una modificació del Pla General Metropolità. La raó és que hi ha una part del solar que està qualificada com a zona verda i s’ha d’intercanviar per un altre espai de la plaça de la Sedeta, que consta com a equipament.

Àngels Tomàs, consellera districte de Gràcia: “Això ara està caminant ja amb canvi de planejament i ajustant tots els plànols i tot per poder tirar endavant amb aquesta reivindicació tan sentida per la gent jove i les famílies, perquè és un espai que aquí al costat tenim l’Institut la Sedeta, l’Escola la Sedeta i hi ha una franja d’edat que ha quedat com molt desatesa des del punt de vista de tenir un equipament.”

Amb el nou centre, aquesta zona del Camp d’en Grassot es convertirà en un nou punt d’equipaments juntament amb el nou espai per a famílies i gent gran de Can Mariner. Els veïns fa temps que demanen també la reforma de la plaça. Des del districte de Gràcia afirmen que treballen en un avantprojecte, però que no saben si estarà llest abans de les eleccions.

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.