Demanen la pacificació del carrer de la Mare de Déu de la Salut

 
00:00
Divendres, 10 Maig, 2019

 
És el carrer de la Mare de Déu de la Salut a primera hora del matí. Diuen els veïns que aquesta situació es repeteix cada dia. De fet, expliquen que aquesta via s’ha convertit en una drecera des de la plaça de Sanllehy a Sant Josep de la Muntanya per evitar la travessera de Dalt.

Diego Palau, veïns carrer de la Mare de Déu de la Salut “És un carrer que no té l’estructura precisament per ser un eix viari, l’eix viari, el que sempre ens ha dit l’Ajuntament, és la travessera de Dalt, doncs si és la travessera de Dalt, aquest carrer hauria d’estar configurat d’una forma que fos això, un carrer veïnal, no un eix transversal.”

Aquest, però, és només un dels problemes que denuncien els veïns. El carrer queda envaït per les motos que aparquen sobre les voreres de 2 metres. Els autocars o taxis que paren al carrer generen embussos i la velocitat amb què circulen els vehicles fan d’aquest carrer estret la sensació d’autopista. Els veïns van fer una prova instal·lant un radar durant unes hores.

Diego Palau, veïns carrer de la Mare de Déu de la Salut “Ens vam trobar amb pics de 90 km/h en un carrer on està marcat per tot arreu que el límit és 30 km/h. Que es pugui accedir en cotxe, però que es trenqui precisament aquesta dinàmica invertint sentits, pacificant zones, posant algun tipus de limitació de forma que deixi de ser interessant agafar aquest carrer.”

Els veïns del carrer de la Mare de Déu de la salut demanen que es pacifiqui la via, fins i tot que es faci una superilla al barri. Consideren que es podria connectar la plaça de Lesseps amb la de Sanllehy a través del carrer de Maignon i el de la Mare de Déu de la Salut. Creuen que seria una alternativa saludable per als vianant que ara passen per la travessera de Dalt.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.