Company & Company, amb 30 anys d’història, i Slam Dancing Studio s'uneixen

 
00:00
Divendres, 18 Maig, 2018

 

Com el jazz, que fusiona estils diferents, aquests ballarins professionals han decidit unir les seves dues escoles de dansa. El nou projecte s’anomena Slam Dancing Academy i permetrà donar continuïtat a l’Escola Company & Company, que perillava després de 30 anys a Gràcia.

Marisa Ulloa, codirectora Company & Company: “S’acabava el contracte aquí. El que ens oferien no ens interessava i llavors la Susie ho va saber, va venir i va ser una manera de no tancar de cop una casa que fa molts anys que està oberta, que la dansa continuï a Gràcia que és un lloc que està ple de dansa sempre. I que ella, que la coneixíem de fa molts anys i que ha obert la seva escola, pogués complementar-se i continuar.”

La Susie Kellerman va conèixer Company & Company quan va venir a Barcelona des dels Estats Units, fa 15 anys. Primer en va ser alumna i després professora, fins que va obrir la seva pròpia escola que ara es veurà ampliada amb el nou projecte, del qual en serà directora.

Susie Kellerman, directora Slam Dancing Studio: “Han sortit molts ballarins professionals. Molts ballarins que acaben d’estudiar aquí van a treballar amb grans companyies i universitats per Europa i els Estats Units.”

Després d’alguns retocs i una mà de pintura, les portes del local del número 57 del carrer d’Alegre de Dalt reobriran al juliol.

Susie Kellerman, directora Slam Dancing Studio: “M’en alegro molt de poder comptar amb la Marisa i el Máximo per ajudar-me a seguir la línia de treball i ampliar l’oferta.”

Entre les novetats hi haurà dansa i teatre musical en anglès.

Informen: Neus Valls / Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.