Comença un taller de teatre gratuït per a joves a la Salut, el Coll i Vallcarca

 
00:00
Divendres, 30 Juny, 2017

 
Aquesta és la primera iniciativa que es posa en marxa, sorgida dels pressupostos participatius de Gràcia. Es tracta d’un taller gratuït de teatre per a joves, que anirà itinerant pels diferents barris del nord del districte. El Cercle de Gràcia ha estat la companyia teatral escollida per organitzar-ho.

Elisenda Puiggener, coordinadora Laboratori d’Arts Escèniques: “Perquè El Cercle fa deu anys que ja fem tallers de teatre amb adolescents i llavors la gràcia era poder exportar el model que ja tenim al Cercle als barris del Coll, Vallcarca i els Penitents.”

El Laboratori d’Arts Escèniques, tal com s’anomena l’activitat, ha començat aquesta setmana al barri de la Salut, a la Miranda. Hi han participat una trentena de joves de 12 a 18 anys. El taller no està pensat per a gent que ja sap teatre, sinó per als atrevits a experimentar. Un dels aspectes més importants que s’han treballat són les emocions, un element molt important a l’hora d’actuar i també en l’etapa adolescent.

Martina Sellarès, participant: “Fem molt treball de les emocions a través del teatre i jo crec que això també t’ajuda a conèixer-te a tu mateix i també a la resta del grup.”

Clàudia Sartorio, directora teatral Laboratori d’Arts Escèniques: “Per a nois d’aquesta edat la veritat és que és un espai en què ells poden expressar tot el que vulguin, treballar en els seus conflictes i s’han sentit molt còmodes ells, perquè han estat molt ben acollits entre ells i per tant la feina ha sigut molt fàcil i tot ha pogut fluir molt.”

El Laboratori tindrà continuïtat després de l’estiu als tres barris del districte, d’octubre a novembre.

Informen: Neus Valls i Aitana Molina

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.