Can Mariner, el nou espai veïnal de l'antiga Henkel

 
00:00
Dilluns, 14 Gener, 2019

 

Aquí hi haurà l’entrada al nou equipament del Camp d’en Grassot. El nom provisional és Can Mariner i ocuparà 260 metres quadrats a l’edifici de l’antiga Henkel, que ara és un hotel. El casal és fruit de la reivindicació veïnal i es destinarà a famílies i gent gran amb una gestió comunitària.

Paco González, grup promotor Can Mariner : “Hace dos años empezamos una lucha en el barrio por dotarnos de un espacio para el barrio y hemos conseguido estos 260 metros cuadrados que en concreto van a estar muy bién utilizados, puesto que van a ser dos colectivos que lo necesitan mucho.”

El grup promotor ja ha pogut visitar les instal·lacions. Encara s’hi han de fer obres per adequar l’espai als nous usos, ja que fins ara eren les oficines de la constructora de l’hotel. Està previst que aquesta primavera pugui obrir portes i començar les activitats.

Lídia Escudero, grup promotor Can Mariner : “Tenim la idea d’aprofitar aquesta convivència per fer activitats comunes, ja sigui conta contes o qualsevol cosa que es presenti que es pugui aprofitar tant de nens cap a gent gran, com de grans cap a nens.”

Caterina Torres, grup promotor Can Mariner : “L’espai familiar sigui un espai de joc lliure i que tothom pugui participar i dir la seva, que entre tots fem el projecte i el que ens agradaria trobar-nos.”

Per fer això, s’ha convocat aquest dimecres una reunió per a les famílies del barri. Més endavant, es farà una trobada oberta al veïnat per continuar imaginant el nou equipament. Paral·lelament, també s’està constituint una associació de jubilats i pensionistes, que serà l’encarregada de dinamitzar l’espai de la gent gran.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.