Arrenquen les plantes de les jardineres antisoroll de la plaça del Sol

 
00:00
Dimarts, 24 Octubre, 2017

 
Un mes han durat les plantes de les jardineres de la plaça del Sol. El districte de Gràcia les va instal·lar perquè no s’assegués ningú a les escales i així minimitzar el soroll a la plaça, sobretot a les nits.

Remei Polls, veïna plaça del Sol: “És dissuasori entre cometes, perquè arriba un moment que ells seuen a les jardineres, arrenquen les plantes, però és que totes, clar una mostra d’incivisme total.”

Els veïns denuncien que la gent continua seien a les escales i mostren fotografies com aquestes, que van captar diumenge. Asseguren que les mesures urbanístiques contra el soroll només l’han fet minvar lleugerament. Per això, reclamen que la Guàrdia Urbana torni a intervenir per desallotjar la plaça a les nits.

Remei Polls, veïna plaça del Sol: “Entre les 11, 12, a vegades a quarts d’una venien, almenys sabies que aquell moment arribaven i la gent anava marxant, però això s’ha acabat, el 15 d’octubre ja han deixat de venir, diuen que per manca de pressupost, però llavors dius: i ara què?, està fent bon temps i tot plegat, bé total, que estem igual que al mes de juliol.”

De moment, els jardiners han hagut d’arreglar les destrosses. Aquest matí han replantat les plantes que han pogut salvar i han tornat a adequar la instal·lació.

Manuel Rodríguez, TEB Verd: “Todo, todo destrozado, estaba todo levantado, cambiado de sitio y ahora las estamos reponiendo y las que falten las pide la monitora y al día siguiente venimos y las ponemos.”

Ara, els veïns esperen que des del districte de Gràcia es busquin altres mesures, perquè asseguren que fins ara no han estat suficients per evitar el soroll.

Informen: Aitana Molina i Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.