Aprovada la instal·lació d’un parc infantil a la plaça del Sol

 
00:00
Dimarts, 20 Març, 2018

 

Més d’hora que mai s’ha començat a reunir la taula ciutadana de la plaça del Sol. L’objectiu és treballar solucions per a la convivència abans que arribi l’estiu. En la primera trobada s’ha aprovat la instal·lació d’un parc infantil. Tot i que encara falta definir-ne els detalls, es té clar que ha de ser mòbil o desmuntable, perquè aquest ús sigui compatible amb les activitats culturals que s’hi fan.

Eloi Badia, regidor Gràcia: “Esperem que d’alguna manera també contamini, en el bon sentit, l’ús nocturn, jo crec que si tu estàs en un entorn que ja veus que és un entorn més pacificat, un entorn on hi ha també jocs infantils, doncs també entens en quin tipus d’espai t’estàs movent.”

Els veïns de la plaça del Sol estan satisfets amb les intervencions que s’hi han fet en els últims temps: la instal•lació de jardineres, la retirada de la pèrgola, l’avançament de l’hora de la neteja o, ara, el nou parc infantil. Tot i això, consideren que fins que no hi hagi sancions no desapareixerà el problema del soroll i el “botellón” a les nits.

Eva González, veïna plaça del Sol: “És una solució a mig – llarg termini, també demanàvem en aquesta taula, molt important, fer les de curt termini, o sigui, demà jo no podré dormir, llavors tornàvem a repetir, si us plau que vingués la Guàrdia Urbana, que es posés una mica mà dura.”

Els veïns de la plaça del Sol també han reclamat que es cobreixi l’accés al pàrquing de sota la plaça, ja que s’utilitza com a lavabo. I amb el districte treballaran en l’horari de tancament de terrasses i la neteja de la plaça per mirar de calmar l’espai tan d’hora com sigui possible.

Informen: Aitana Molina / Neus Valls

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.