Aprovada l’obra que convertirà el llac en piscina, a la Creueta del Coll

 
00:00
Dijous, 14 Febrer, 2019

 
Ell llac-piscina de la creueta del Coll ja té projecte i pressupost d’obres aprovats. Els treballs començaran aquest estiu, al juliol, i la previsió és que durin 6 mesos.
Segons el districte, la solució que s’ha trobat per evitar els problemes que hi ha hagut en diverses ocasions des que el llac-piscina es va inaugurar junt amb el parc el 1987, és convertir el llac-piscina en una piscina-llac.
Així doncs, serà una piscina que funcionarà com a tal durant els mesos d’estiu i la resta de l’any serà un llac, però amb els estàndards de piscina: impermeabilitat, estanqueitat i la qualitat del servei que tindria una piscina a l’aire lliure amb aquestes condicions.
Fa molts anys ja s’havien tingut problemes de fuites i es van fer obres. Però el 2014 hi va haver problemes importants altre cop i després l’estiu de 2017 ja es va haver de tancar provisionalment per l’estat del terra de la piscina. El 2018 es va haver de tancar per fuites d’aigua i ja no es tornarà a obrir fins el 2020.

Robert Soro, conseller districte de Gràcia: "És aquesta variació d'estandards, d'intentar fer servir com a piscina una cosa que l'has construït com a llac, que està en una muntanya, que té uns problemes d'assentaments, de condicions meteorològiques i tal això és el que seria probablement el causant d'aquest tipus de problemàtiques."

Afegeix un nou comentari

Filtered HTML

  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Etiquetes HTML permeses: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.

Plain text

  • No es permet l'ús d'etiquetes HTML.
  • Les adreces de pàgines web i de correu electrònic es tornen automàticament en enllaços.
  • Les línies i paràgrafs es trenquen automàticament.